Вижте новото видео на Ерос Рамацоти


Вижте новото видео на Ерос Рамацоти

„Alla Fine Del Mondo“ е името на новия видеоклип на Ерос Рамацоти, чиято световна премиера е днес. Парчето е пилотно за новия албум на италианската звезда, който ще се казва „Perfetto“ и ще бъде издаден на 12-и май. По стара традиция за Ерос, дискът ще се появи едновременно на италиански и испански.

Първият дългоочакван сингъл от “Perfetto”, както и всички останали 13 невероятни песни в него, са продуцирани от Клаудио Гуидети и самия Ерос Рамацоти. „Работя с Ерос от 95-а година и имам усещането, че никога не съм го чувал да пее така. В момента наистина е в страхотна форма“, споделя Гуидети. „Alla Fine Del Mondo“ е хит, който ще бъде истинска изненада за многобройните почитатели на италианската поп звезда. Акустичните инструменти и многото модерни кънтри-детайли в парчето със сигурност ще направят незабравимо първото му слушане за феновете по цял свят и ще го превърнат в една от най-обичаните негови песни.

Видеото към сингъла е дело на Джакопо Рондинели и носи усещането за Дивия Запад. Снимките за него са направени на две места - в пустинните пейзажи на Алмерия в Южна Испания и покрайнините на Милано. Главният герой в сюжета е малко дете, което ни потапя във въображаем свят и своята мечтата - да бъде шериф, точно както в любимите му уестърни.

Тази есен ще стартира световното турне на звездата. Ерос обещава грандиозно шоу, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената. София също ще стане част от обиколката на 26 септември (събота). Гостуването му се очаква да бъде едно от най-вълнуващите събития на музикалната сцена тази година. Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. Билети можете да намерите и online ТУК.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама