Вижте първите обявени участници в "Един за друг" 2024 (СНИМКИ)


Вижте първите обявени участници в "Един за друг" 2024 (СНИМКИ)
Снимка: NOVA

Новият сезон на шоуто "Един за друг" стартира на 14 февруари от 20:00 ч. по NOVA, като вече са ясни три от 13-те двойки. Сред тях има четирима участници от риалити формати.

Кой влиза в "Един за друг" 2024

В пети сезон на "Един за друг" влизат зърнопроизводителят Петър Диков и неговата съпруга Галена. Той е известен от участието си във втория сезон на предаването "Фермер търси жена". Влюбените се запознават след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря 6 месеца по-късно.

В риалити формата зрителите ще видят още Ивана и Ивайло, чиято любов пламва по време на приключенското шоу "Сървайвър". Тя е на 46 години, а той на 30 години, но голямата възрастова разлика не е пречка за тяхната любов. Именно по време на участието си двамата се влюбиха един в друг и доказаха, че една връзка може да просъществува и след края на риалити формата, в който са се снимали.

Вижте още: Ева от “Ергенът” призна дали сексът е позволен в шоуто (ВИДЕО)

Още един риалити герой ще прекрачи прага на Вилата на любовта. Това е Ивайло Герасимов, който влиза в любовното риалити със съпругата си Христина. Ивайло беше сред участниците във "Фермата", където, макар че не успя да спечели, се превърна в един от най-колоритните участници, който не се притесняваше да използва острия си език.

Повече за "Един за друг" сезон 5

Новият тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще посрещнат във Вилата на любовта 13 двойки, които ще се впуснат в приключението на живота си. Те ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители, в преследване на голямата победата и изкушаващата награда, която може да достигне до 100 000 лв. След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, пети сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Вижте още: Ето как Илиана Раева се подготвя за старта на “Dancing stars” (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама