Виктор и Цвети разкриха какви са отношенията им извън „Фермата”


Виктор и Цвети разкриха какви са отношенията им извън „Фермата”
Снимка: btv

Още от първите дни на „Фермата”, Цвети и Виктор не скриха, че има химия между тях, но въпреки това нито един от двамата не предприемаше по-сериозна крачка. В крайна сметка, Цвети реши да бъде по-смелата, да действа и го целуна страстно. Виктор, разбира се, отвърна на целувката, но отношенията им бяха на приливи и отливи, докато бившата стюардеса не напусна предаването.

Мнозина се чудят как и дали изобщо са се развили отношенията им извън предаването. Вчера Виктор гостува в „Преди обед” със своята любима гайда, която всички участници заобичаха. По средата на разговора в студиото влезе и Цвети. 27-годишният Виктор призна, че не му е било особено комфортно, когато са започнали отношенията му с красавицата.

Гайдарят призна, че извън „Фермата“ отношенията им са „развиващи се", а Цвети добави, че „там всичко изглежда много незряло, докато навън сме си изговорили на друг език нещата“. Бившата стюардеса призна, че двамата заедно гледат предаването и обсъждат, като за някои хора и събития са на различни мнения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама