Виктор от „Ергенът” се разкайва, че не е изгонил Виктория


Виктор от „Ергенът” се разкайва, че не е изгонил Виктория
Снимка: Личен архив

Драмата между Виктория Капитонова и Александра продължава да тресе имението на „Ергенът”, ожесточавайки се с всеки изминал ден. В петъчния епизод всички зрители станаха свидетели на доста грозна сцена - Bиĸтopия зaля c питиeтo cи Aлeĸc, cлeд ĸoeтo cи нaля oщe eднo и пpoдължи дa пие съвсем необезпокоявана. Πcиxoлoжĸaтa oтидe пpи Bиĸтop зa зaĸpилa, нo тoй си затвори очите за агресията.

Разбира се, това навлече гнева на зрителите и от най-харизматичен и желан ерген, Виктор бе заклеймен като „безхарактерен”. Негативната критика явно не понесе добре на Стоянов и снощи той излезе с официално изявление за случката, което сподели на стори в Instagram.

„Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един горчив момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация, виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли за случилото се в мое отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия. Искрено се надявам да не съм засегнал никого твърде дълбоко и се разкайвам за случилото се и за бездействието си. И все пак, за това са уроците – да се поучим от тях и да се постараем никога повече да не ги повтаряме.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама