Винтидж парти на морето


Винтидж парти на морето

Tози петък, 11 юли, от 23.00 часа, The Lounge Bar в Свети Влас ще бъде изпълнен със забавна и романтична vintage атмосфера! Посланиците на ретро културата, The Smugglers Collective, ни канят на едно тематично парти в стила на миналия век.

Димитър Драгнев и Павел Атанасов ще направят петъчната вечер много специална, по покана на Event Zone. Събитието е част от проекта на организаторите – Summer Session Concerts.

Освен страхотната музика на партито, ще има и изненада за гостите. Всеки желаещ, ще получи очарователен, ретро стайлинг, и то безплатно. Докато момчетата вдъхновяват посетителите с музиката си, гримьори и фризьори ще се погрижат за визията им.

Димитър и Павел се влюбват в културата от 40-те и 50-те още преди години. Първо правят vintage партита в Лион, Франция. Днес те са известни на широката публика у нас с това, че на тяхно събитие никой не скучае. Публиката може да избира между дансинга, който никога не остава празен и преобразяването, а еуфорията е просто неустоима. Феновете им казват, че на изпълнение на The Smugglers Collective, наистина прави впечатление как хората искрено се забавляват, никой не тежкарее, няма намусени физиономии, няма стойки...“.

Начало на събитието – 23:00ч. Билети за тематичното събитие можете да закупите на място на цена от 10 лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама