Владо Карамазов разкри подробности за новия "Survivor"


Владо Карамазов разкри подробности за новия "Survivor"
Снимка: Facebook

Тази година приключенското риалити предаване "Survivor" се завръща след 7-годишна пауза. Водещ отново ще бъде актьорът и фотограф Владимир Карамазов. Той използва Facebook профила си, за да издаде малко подробности.

"Това което ще видите в предстоящият сезон на "Survivor", е впечатляващо. Техниката е много напреднала от последния сезон, което помага изживяването да стане зрелищно с невероятни детайли, разработки, гледни точки и най-важното - Мащаб. Мащаб, който е нехарактерен за нашите предавания. Напълних кошницата до горе, но съм сигурен, че няма да ви разочароваме", написа звездата в социалната мрежа.

Преди време Карамазов каза в интервю по bTV: "Върнахме се 12 години по-късно отново във Филипините и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, суперчисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Но с течение на времето започнах да си припомням, че сме снимали на различни локации. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се занимава с COVID-19 и битовизми. Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно. Освен това не се случваха абсолютно никакви инциденти, всичко беше много спокойно."

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на "Survivor" у нас. Мотото тази година е "Надхитри, надиграй, надживей". Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама