Владо Михайлов като Фреди Меркюри постави рекорд в "Като две капки вода" (ВИДЕО)


Владо Михайлов като Фреди Меркюри постави рекорд в "Като две капки вода" (ВИДЕО)
Снимка: "Като две капки вода"/Facebook

В шестата вечер на новия сезон на "Като две капки вода", зрителите на NOVA, журито и менторите единодушно с рекорден брой точки избраха за победител Владо Михайлов, който представи невероятно образа на една от най-големите звезди на всички времена - Фреди Меркюри.

"За първи път в Капките имаме такава имитация на Фреди Меркюри. Възхитен съм. Владо, поклон", впечатлен беше Фънки след изпълнението на "Bohemian Rhapsody", което вдигна цялата зала на крака.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха първа на сцената певицата Кали, която се появи на мотор в дрехите на ексцентричната Лейди ГаГа, а Хилда Казасян и Фънки бяха единодушни, че това е било и едно от най-добрите й представяния до този момент. Веднага след нея от асансьора слязоха Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които се превъплътиха в двете поп икони на нашето време – Мадона и Бритни Спиърс и спечелиха овациите на публиката и журито.

В мъжки образ на сцената излезе Дара Екимова, която бе в образа на британската диско звезда Ричард Феърбрас от групата Right Said Fred, а Хилда Казасян не скри изненадата си от тембъра, с който Дара изпълни парчето "Too Sexy". Актьорът Христо Петков също успя да вдигне публиката на крака с преобразяването си като американската рок фурия Джоан Джет и песента "I Love Rock ’n’ Roll". "Христо, с всеки следващ лайв ставаш все по-добър и по-добър, а това беше най-силното ти представяне на тази сцена", каза Асен Блатечки за имитацията му.

Керана излезе под прожекторите като суперзвездата Майли Сайръс и един от най-големите хитове на тази година – "Flowers". "Изпълнението ти беше невероятно. Нямаше нито един момент, в който да не се случва нещо специално и страхотно", коментира Веселин Маринов. Шоуто продължи с имитацията на Яна Маринова, която се превърна в Гери-Никол с песента "Бутай", а Хилда не пропусна да отбележи, че Яна също е показала най-добрия си образ в шоуто досега.

Тома облече предизвикателните дрехи и запя с специфичния тембър на колумбийската дива Шакира, а изпълнението му вдигна гостите в студиото, журито и останалите участници на крака. "Справи се впечатляващо наистина. Страхотни движения, не знам как успя с цялата хореография. Беше гениално", призна Асен Блатечки.

Първата имитация на оперета в "Като две капки вода" се падна на актьора Христо Гърбов, който представи истински спектакъл в образа на легендата на българската оперета Видин Даскалов. "Благодаря на предаването. Върна ме в един страхотни години. Браво, Христо, ти си велик актьор и комик", каза синът на Видин Даскалов, който гледа от първия ред в публиката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама