Влогърката Зоуи Съг: Tрябва да внимаваме какво споделяме в мрежата


Влогърката Зоуи Съг: Tрябва да внимаваме какво споделяме в мрежата

Очакваното с нетърпение продължение на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” от влогърката Зоуи Съг, известна като Zoella, вече е на български език. Романът „Girl Online на турне с рокбожественярското момче” (ИК „Кръгозор” проследява историята на 16-годишната Пени, която е лудо влюбена в гаджето си Ноа и тръгва на европейско турне с него и групата му.

Ето какво споделя Зоуи Съг за новата си книга:

В новата ти книга „Girl Online на турне с рокбожественярското момче“ главната героиня Пени отива на турне с рокбожественярското си гадже Ноа. Ако ти беше на нейно място, кого щеше да вземеш със себе си?

Това е труден въпрос. С удоволствие бих взела Алфи и още няколко приятели, но те вероятно ще трябва да теглят жребий помежду си, защото аз не мога да избера.

До каква степен би казала, че Пени и животът й се базират на теб и на твоя живот?

Исках главната ми героиня и аз да имаме известни прилики, за да мога да я разбирам по-добре, когато пиша за нея. Имаме доста общи черти – тя също има блог, живее в Брайтън и получава паник атаки. Личните ми преживявания наистина ми помогнаха да създам Пени такава, каквато е, и да разкажа нейната история. Въпреки това, тя е измислен герой и, разбира се, много от нещата, които й се случват, са плод на въображението ми.

Има ли някакви послания, които би искала да достигнат до читателите на „Girl Online на турне с рокбожественярското момче“?

Психическият тормоз в интернет е проблем, който много бих искала да засегна, защото, за съжаление, аз самата съм се сблъсквала с него. Редица хора не осъзнават колко болезнени могат да бъдат думите им за другите. Всички трябва да внимаваме какво казваме в мрежата. Пени преживява доста от нещата, с които аз съм се сблъсквала от първо лице и през които моите почитатели също са преминали или са ме питали за съвет. Става въпрос за тормоз, за прекъсване на приятелски отношения, за момчета и за тревожност. За мен е важно, че Пени преминава през редица от нещата, които съпътстват всички тийнейджъри.

Слушаш ли музика, докато пишеш?

Да, много обичам да пиша на музикален фон. Слушам много Ели Гoлдинг, Сам Смит и Ед Шийрън – песните им са чудесни.

Какви книги четеш? Кой е любимият ти писател?

Наистина обичам чиклити, защото са ми много приятни и забавни и се четат бързо. Някои от любимите ми автори са Софи Кинсела и Линдзи Келк. Освен това просто обожавам „Вината в нашите звезди“ от Джон Грийн и „Всички наши места“ от Дженифър Нивън.

 

Източник: Maximumpop.co.uk

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама