Westlife пуснаха албум, повлиян от пандемията


Westlife пуснаха албум, повлиян от пандемията
Снимка: Matt Holyoak

Най-продаваната британска група за 21 век, Westlife, пусна първия си нов албум след две години. Той е кръстен "Wild Dreams".

Делукс изданието от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, подчертавайки изумителните им вокали с колекция от оригинални и свежи поп химни и докосващи душата балади. То съдържа новите издадени сингли "Starlight" и "My Hero", които бяха представени от бандата ексклузивно на Pride of Britain Awards. Като бонус за феновете, делукс изданието съдържа и нови записи на живо на разбиващите хитови сингли "Flying Without Wings", "World of Our Own" и "Uptown Girl".

Това е първият нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си No.1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена.

"Невероятно развълнувани сме да издадем новия си албум, който следва страхотния успех на повторното ни събиране през 2019."

"Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като "Starlight", както и силни и чувствени балади като "Always With Me".

"Wild Dreams" улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят", казва бандата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама