Захари и Явор Бахарови заедно във филм


Захари и Явор Бахарови заедно във филм

Захари Бахаров, който гледаме в сериала "Под прикритие" и брат му Явор, който нашумя покрай "Стъклен дом", се събират заедно на големия екран. Двамата играят в новия български филм "Цахес".

Режисьор на лентата е Анри Кулев, а сценарият е на Христо Ганев.

В романтичната приказна комедия участват още Стоян Алексиев, Касиел Ноа Ашер, Виолета Марковска, Емил Котев, Пламен Димитров, Ивайло Христов, Мая Новоселска, Христо Мутафчиев, Малин Кръстев, Любомир Петкашев, Петър Попйорданов.

В средата на голям съвременен град, затрупана отвсякъде с бетон и стъкло, като по чудо е оцеляла малка антикварна книжарничка. Собственикът и неколцината верни приятели, удивително напомнящи на някои Хофманови герои, разказват чудни истории, които ни пренасят от наши дни в миналото и обратно, гмуркайки се в паралелните светове на реалното и вълшебното.

Състрадателната фея Розабел подарява на малкия нещастен Цахес три вълшебни червени косъма, а с тях и чудното свойство да бъде харесван и да му се приписват всички добри дела, свършени от хората около него. А това, в княжеството на младия княз Пафнуциус, може да обърка много неща ...

Новият български филм "Цахес" тръгва по кината на 20 януари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама