Започнаха снимките на новия български сериал "Тревожност"


Започнаха снимките на новия български сериал "Тревожност"
Снимка: БГНЕС

През месец ноември започнаха снимките на новия българския игрален сериал "Тревожност", който ще се излъчва по БНТ.

Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сценария заедно с Матей Константинов, продължавайки творческия тандем познат от филмите "LOVE.NET", "Вeздесъщият" и сериала "Порталът" на БНТ. В сценарния екип се включват и авторите Емил Стефанов и Радослава Топалова.

Повече за сериала

Сериалът разказва истории на хора, потърсили психотерапевтична помощ при д-р Манов, психоаналитик с международно признание и съпругата му д-р Ясенова – специалист по детско-юношеска психология. Всяка серия паралелно проследява случващото се в двата кабинета, както и отношенията между двамата терапевти.

Повечето от историите са базирани на реални случаи. Консултанти на сериала са известните български психоаналитици д-р Иван Игов и д-р Огнян Димов. Самият Илиян Джевелеков е учил психология в продължение на няколко семестъра преди да влезе кинорежисура в НАТФИЗ и отдавна е изкушен от тематиката.

Повече за актьорите

В главните роли на психотерапевтите ще видим познатите и обичани от българската публика актьори Пенко Господинов и Ана Пападопулу. Като техни пациенти ще им партнират Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Петър Дочев, Боян Младенов, Цветан Пейчев, Никола Додов, Димитър Иванов – Капитана, Стефания Кочева, Ина Добрева, Елена Кабасакалова и други.

Поддържащите роли на деца и юноши са поверени на млади и талантливи момичета и момчета от различни актьорски школи. 

Снимките ще продължат до края на февруари, а зрителите пред малкия екран ще могат да се потопят в този свят есента на 2024 година.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама