Златимир Йочев се просълзи в ефир, ето защо


Златимир Йочев се просълзи в ефир, ето защо
Снимка: bTV

Златимир Йочев ще бъде специален гост в "Търси се…" тази неделя (15 януари) от 12:30 ч. по bTV. За първи път в ефир водещият на "Тази сутрин" ще открехне завесата на личния си свят – там, където се чувства истински щастлив, а негови приятели и колеги ще разкрият повече за него извън кадър.

Водещите Нели и Меги ще срещнат Злати първо с неговите колеги Светослав Иванов и Борислав Лазаров, с които си допадат по чувството си за хумор. "Той е много добър човек с изключителна обща култура. Винаги е свеж, а така може да изглежда само човек, който е много обичан вкъщи", казват Боби и Светльо.

За първи път за тяхната голяма любов ще разкаже съпругата на Златимир – журналистката Марина Цекова, с която се запознават на сватба. "Аз отидох на тази сватба нарочно, за да се запозная с Марина. Веднага се харесахме. Тогава започнахме един разговор, който продължава и до днес", разказва за любовта си журналистът.

Съпругата му Марина ще признае, че Злати е мъжът, който винаги си е представяла до себе си. "Въпреки че е много зает, ние с децата никога не сме се чувствали на второ място. И нищо, че трябва да става в 4 часа, той винаги къпе малката ни дъщеря и приспива голямата вечер", казва тя. Нейното предизвикателство е водещият да покаже на зрителите как се приспива бебе с колики за пет минути.

Емоционална ще бъде срещата на Злати с майка му и сестра му, с които споделят най-трудния период в семейството – загубата на баща му, когато той е на 12 години. "От малък приех ролята да съм мъжът в семейството", призна разчувствения Злати.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама