Звезда от "От местопрестъплението" в новия филм на Ники Илиев


Звезда от  "От местопрестъплението" в новия филм на Ники Илиев

"Всичко, което тя написа" е новият филм на режисьора Ники Илиев, който трябва да се появи по кината в края на септември 2017г.

Както често се случва с независимите продукции, третият самостоятелен проект на Илиев е сериозно застрашен, поради финансови затруднения. Ето защо продуцентите на филма са решили да се обърнат към една от популярните американски платформи за краудфъндинг "Indiegogo", за да съберат средства, с които да завършат филма.

Този начин за набиране на средства е все още слабо познат в България, но отвъд океана вече е изключително популярен и дори големи студийни продукции не рядко се насочват към сайтовете за групово финансиране, когато имат нужда от пари.

Ники Илиев се надява да бъде подкрепен както от феновете си в България, така и от американските киномани, тъй като новият му проект е заснет в голямата си част на английски, а в главната роля ще можем да видим звездата от "От местопрестъплението Лас Вегас" Гари Дърден.

Освен него във филма ще видим и българските актьори Орлин Павлов, Саня Борисова, Башар Рахал, Георги Стайков, Катето Евро, Сашо Кадиев и Дияна Любенова.

Линк към кампанията в платформата Indiegogo - igg.me/at/allshewrotemovie.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама