Звездите пеят дуети на финала на VIP Brother


Звездите пеят дуети на финала на  VIP Brother

След 60 дни, прекарани в пълна изолация най-после дойде моментът България да избере любимата си звезда. Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wash MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева са финалистите на най-скандалния сезон на VIP Brother.

Тази вечер всеки един от тях трябва да блесне пред зрителите с певчески способности и умение да се забавлява. За целта шестимата финалисти ще получат подкрепа от бившите си съквартиранти, а live предаването обещава да бъде грандиозно, точно както целия VIP сезон.

Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Наско ще застане до Албена, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова.

Ето малко цифри:

От началото на VIP Brother "Образцов дом“ досега:

- са използвани приблизително 2500 батерии за микрофоните на Съквартирантите;

- изпити са около 400 стека с минерална вода, като Съквартирантите запазиха капачките и ще ги дарят за избрана от тях кауза;

- камери са записали 2880 часа видео материал;

- Съквартирантите са санкционирани около 30 пъти, заради различни нарушения по „Правилника за живот в Къщата”;

- на шега или сериозно, Тачо молеше за бира средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой в Къщата прави около 160 пъти. Някои от молбите му бяха повече от креативни - песни, постановки и групови молби пред камерите;

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама