4-те зодии, които не страдат по бивши


4-те зодии, които не страдат по бивши
Снимка: iStock/Guliver

Разделите са трудни за много хора, но все пак има и такива, които напълно хладнокръвно си тръгват от партньорите си. Те обичат истински, дават всичко от себе си и са лоялни към половинките си, но не се трогват от раздялата.

Наясно са, че когато дойде време за раздяла, значи отношенията не са били такива, каквито е трябвало да бъдат. Ето защо приемат ситуацията със спокойствие и продължават напред. Фокусират се върху много други неща - хобита, приятели, професионални успехи и т.н. За тях любовта не е всичко, затова никога не страдат след раздялата. Според тях няма смисъл да си губят времето с нещо подобно. Вижте кои са тези зодии:

1. Овен

Това са представителите на зодиака, които изключително бързо решават проблемите си. Те не се задържат на едно и също място. След раздялата започват да търсят следваща тръпка. Овните са чувствителни и първоначално се чувстват наранени и съсипани, но това състояние определено не е за дълъг период от време. Много бързо се изправят и продължават напред сякаш нищо не се е случило. Намират нещо, което ги разсейва, било то спорт или пък лична цел. Овните обикновено успяват да видят и положителната страна на нещата, а това им помага да се оттърсят от неприятните емоции.

2. Близнаци

Те много бързо се справят с раздялата. Готови са да говорят с часове за това, което им се е случило. Не отричат, че се чувстват зле, дори напротив. След като кажат всичко, което им тежи и излеят душата си, просто продължават напред. Близнаците се интересуват от бъдещето си, а страданието по бивше гадже може да им попречи да се реализират. Бързо успяват да забравят бившите си, защото веднага започват да контактуват с нови и различни хора, които ги разсейват. Близнаците светкавично успяват да открият следващия си избраник, с когото тръпката е още по-голяма.

3. Стрелец

Това са представители на зодиака, които приемат живота като едно голямо приключение, на което трябва да се насладят максимално. Често са определяни като абсолютни бохеми. Стрелците искат да опитат от всичко, не се спират на едно място за дълго. Искат да бъдат весели, усмихнати и щастливи. Страданието по бивше гадже не им е присъщо. Не биха си позволили да губят време за нещо подобно. Нямат време да мислят за предишните си отношения, предпочитат да се отдадат на търсене на следващия избраник на сърцето им. Стрелците правят неща, които ги зареждат с позитивна енергия. По този начин много бързо забравят за бившите си половинки. 

4. Козирог

Козирозите са перфекционисти и имат много по-важни неща, които да вършат, вместо да страдат за бившия. Обикновено са затрупани от купища работа и нямат никакво време да помислят за чувствата си. Забързаният им график не им позволява да се отдадат за дълго време на страдание и мисли за бившия. Разбира се, те страдат, защото вярват в истинската любов, но дългът към работата и близките им е много по-важен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама