5-те зодии с най-добър вкус и усещане за стил

  • 5-те зодии с най-добър вкус и усещане за стил
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.10.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всеки може да развие усещане за вкус и стил, но, някои хора от раждането имат много фин усет към красотата. Те обичат да изглежда всичко като по игла и винаги забелязват предимствата и недостатъците в образите на другите.

Кои са тези ценители на висшата мода? Под какви зодии са родени:

Телец

Въпреки доста консервативните си възгледи за много неща, Телецът винаги се опитва да изглежда строг, сдържан и стилен. Харесва скъпи и висококачествени неща от популярни марки и световно признати брандове. Не си откъсва носа от бюджетни находки в бутиците. Телецът има изискан вкус. Едва ли някой ще види жена представител на зодията, в рокля, украсена с пера, камъни и пайети. Това е така, защото си пада по вечните класики. Избира дрехи в небрежен стил, а именно любими на ежедневието тоалети.

Лъвът

Представителите на зодия Лъв обичат да са в центъра на вниманието. Това не е тайна за никого. С помощта на стилните и скъпи дрехи винаги умеят да се придържат към марката и да будят възхищението на случайни минувачи. Наред с това Лъвът изобщо не се страхува да бъде предизвикателен, затова залага на червеният цвят и закачливите декорации по дрехите. Такива неща, често присъстват и в ежедневието му.

Везни

Представителите на тази зодия са приемани за основните зодиакални естети и ценители на всичко красиво. Те обичат да изглеждат страхотно, да са хармонични и с усещане за стил. Пазаруването им е в кръвта. Правят го и в почивния ден. В свободното си време те с радост обикалят скъпи бутици, преглеждайки модните тенденции. Дори Везните да нямат възможност да си купят нещо скъпо на момента, просто се разхождат из мола с огромно удоволствие, получавайки невероятно насищане на сетивата от скъпите бутици и пълни витрини.

Скорпион

Да шокираш и обезкуражиш другите с външния си вид е любимо забавление на хората, родени под зодия Скорпион. Тези хищници обичат да изглеждат секси и нетрадиционни. Те рядко имат пъстри цветове и сложни тоалети в гардероба си. Изненадващо Скорпионите успяват да изглеждат стилно и сдържано, използвайки само неутрални цветове в дрехите. Представителите на тази зодия, изглеждат особено привлекателни в черно и червено.

Стрелец

Представителите на тази зодия принадлежат към категорията най-модни. Те не са заклети поклонници на модните тенденции, но винаги се радват да са обект на възхищение за хората около тях. Типичният Стрелец е почитател на ярките тоалети и закачливите аксесоари. Такива неща, задължително допълват всеки негов външен вид, както през деня, така и вечер. Падат си по стилни часовници, екстравагантни шапки и бижута, изработени от скъпоценни метали. Да бъдеш винаги на парад е мотото на представителите, родена под знака на Стрелец.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.