Джесика Симпсън: Бях сексуално насилена като дете

  • Джесика Симпсън: Бях сексуално насилена като дете
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 24.01.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Джесика Симпсън разкри, че е преживяла сексуално насилие като дете.

В откъс от новата си автобиография, публикуван в People, 39-годишната певица признава, че се самолекува от години, за да се справи с "травмата".

"Убивах се с всякакви питиета и хапчета", казва тя.

Симпсън се отказва от алкохола през ноември 2017 г., когато разбира, че "нещата се влошават".

Сексуалната злоупотреба, която претърпяла, се случила, когато била на 6 години, когато споделяла легло с дъщерята на семеен приятел.

"Започна с гъделичкане на гърба ми и премина към неща, които бяха изключително неудобни", пише тя. "Исках да кажа на родителите си. Аз бях жертвата, но някак се чувствах засрамена".

Шест години по-късно тя събира смелост да каже на родителите си по време на пътуване с кола. Майка ѝ реагирала, като плеснала по ръката на баща ѝ и извикала: "Казах ти, че нещо се случва".

"Татко следеше пътя и не каза нищо", пише Симпсън. "Не останахме повече в къщата на приятелите на родителите ми, но също така никога не говорихме за това, което споделих."

Симпсън стана известна като тийнейджърска поп звезда в края на 90-те, преди да участва в риалити поредицата на MTV "Newlyweds: Nick And Jessica" заедно с бившия си съпруг Ник Лейси. Сега тя е омъжена за бившата звезда по американски футбол Ерик Джонсън, от когото има три деца.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.