Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА


Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват голямо влияние, върху нашия живот. Те вдъхновяват и карат характерите ни да ни подтикват към това, за което реално живеем.

Говорим за причините, които пречат на всеки от знаците на зодиака да срещне своята истинската сродна душа.

Овен

Вечното търсене на идеала. След като едва ли се е влюбил в един човек и вече го смята за най-добрия на света, той изведнъж преминава към друг. Дори този следващия, изглежда още по-съвършен. И така се върти, безкрайно в омагьосан кръг.

Телец

Страхът е по-силен от чувствата. Влюбвайки се, Телецът често се страхува да се отвори в чувствата си. Ами ако той/тя откаже? В резултат щастието отива при другите.

Близнаци

Замаяност. Именно те са свикнали с повърхностни отношения, които невинаги са в състояние да различат в следващия роман. За тях сериозните чувства на избрания се размиват.

Рак

Старомоден в любов към традицията. Ако потенциалната сродна душа, се откъсне отвъд това, с което Ракът е свикнал, съществува голяма степен на вероятност съюзът няма да проработи.

Лъв

Гордост и високо самочувствие. Ако човекът, в когото е влюбен Лъвът, не му показва дължимото уважение и подчинение, оставката му трябва да е незабавна.

Дева

Тотален контрол. Девата не оставя на партньора нито един шанс в личното пространство. Не всеки е готов да издържи, когато проверява SMS на телефона му по 100 пъти на ден.

Везни

Вечното съмнение. Във всеки човек, представителят на зодия Везни търси слабости и „бели петна“, като постоянно се съмняват в правилността на своя избор. Кой ще го хареса?

Скорпион

Независимост. Дори до своята сродна душа, той оставя част от живота си изключително за себе си . Извън любим човек и извън семейство. Това се отразява негативно на връзката.

Стрелец

Вечната заетост. Работохолици и кариеристи. Те търсят своите спътници в живота, базирани не на чувства, а на бъдещи партньорства. Но не всеки живее в числа, някой живее и обича със сърцето си.

Козирог

Практичност във всичко. При Козирозите всичко е нарисувано предварително и подредено по местата му. Но животът по график, често плаши избраниците им.

Водолей

Емоционалност. Ако се влюбите, тогава обичат безрезервно. Ако мразят е от цялото сърце. И често се хвърлят от една крайност в друга. Такава несигурност на характера пречи на Водолея по пътя към личното щастие.

Риби

Вечната мечтателност. Тяхното вечно лутане в облаците пречи, както на тях самите, така и на техните партньори. Рибите много неохотно се връщат от мечтите си, към това, което означават земните дела. Много пъти трябва да се лишават, заради половинките си. Не всички могат да издържат на това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама