Любовен уикенд хороскоп за 22-23 февруари

  • Любовен уикенд хороскоп за 22-23 февруари
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Възможно е да сте неудовлетворени от връзката си в някакъв аспект. Вероятността да възникне ситуация на спор заради различия в характерите също е огромна. Ако успеете да преодолеете разногласията, ще имате не романтичен, но поне спокоен уикенд.

Телец

За тези от вас, които разполагат с общи финанси, ще има недоразумения и конфликти по отношение на разпределянето на средства. Ако са ви необходими средства за нещо конкретно, запазете добрия тон и споделете вашите идеи с любимия човек.

Близнаци

Близнаците може да се каже, че ходят „по тънък лед“. Вашата амбиция да успеете в кариерата ще отнеме повече от личното ви време и именно това няма да се хареса на половинката ви. Ще разкриете нова черта в любимия човек – тъмна, раздразнителна и нетолерантна.

Рак

Очакват ви хубави моменти, ако успеете да се отървете поне за два дни от професионалните си тревоги и обещанията, които искате да спазите на мига. Позволете си малка почивка, заслужавате го.

Лъв

Любовта ще бъде доста несигурна и „екстремна“. Ако сте обвързани, нещо в отношенията с половинката ще ви накара да се почувствате уязвими. Нещо незначително ще ви накара да изградите стена около сърцето си.

Дева

Най-лошото нещо, което може да направите този уикенд, е да обсъждате любовния си живот с близки и приятели. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание, но насаме.

Везни

Ако в офиса наскоро сте изпаднали в сконфузна ситуация с колега, през уикенда пе „берете плодовете“. Това ще даде повод за клюки по ваш адрес или ще получите нежелани съвети.

Скорпион

Направете комуникацията ясна. Ако няма как да прекарате почивните дни заедно, отдайте се на хоби или отделете време за себе си. Но не налагайте мнението си, защото няма да излезе нищо хубаво.

Стрелец

Разногласия в любовта ще има и за обвързаните представители на зодия Стрелец. Те ще са от чисто битов характер, но ще е най-добре, ако ги изчакате да отшумят, без да предприемате действия.

Козирог

Някои от обвързаните представители на зодията ще се почувстват неудовлетворени от половинката си в емоционален план. Ако не можете да постигнете консенсус, дали не е добре да уважите желанието на партньора, отколкото да се налагате?

Водолей

Направете всичко възможно да не се стига до големи конфликти, така че ако има нещо за изясняване –изяснете го. След събота вечерта нещата ще започнат да се нареждат в положителна посока.

Риби

Единственото, върху което ще имате желание да се съсредоточите, е любовният ви живот. За съжаление, това може да е за сметка на вашия професионален успех. Пред вас е дилемата работа или любов. Помислете внимателно и не действайте прибързано.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.