Любовен уикенд хороскоп за 23-24 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 23-24 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В любовния живот на Овена ще стане интересно. В случай, че сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи възможности в сексуален аспект. Също така ще имате нужда да споделяте повече и нуждите ви е бъдат удовлетворени.

Телец

Макар дъждовно и мрачно навън, слънчев лъч ще огрее любовния живот и на Телците. За тези, които все още не са намерили своята сродна душа, събота е ден, в който звездите ще им предоставят възможността да срещнат специален човек.

Близнаци

За обвързаните представители на зодията е възможно да настъпят конфликти във връзката. Недоволството ви може да бъде провокирано от безотговорното отношения партньора, както и от твърде високите изисквания, които сте поставили.

Рак

За обвързаните Раци уикендът ще бъде вълнуващ. Желанието ви за материални придобивки ще се повиши, но няма да срещнете разбиране в лицето на половинката, което ще ви накара да се почувствате разочаровани.

Лъв

Ще настъпят моменти, в които ви се иска да останете насаме с мислите си и да не общувате с половинката. Не позволявайте на проблемите да разрушават романтиката. Говорете и изяснете недоразуменията.

Дева

Някои от обвързаните Деви ще са в епицентъра на събитията. Ще осъзнаете, че по някои въпроси никой от двама ви не е готов да направи компромиси и това може да ви отдалечи емоционално.

Везни

Конфликти няма да липсват и при обвързаните Везни. Те ще бъдат породени от някакви непреодолими различия, свързани със социалните контакти, забавления, пътувания. Един открит разговор може да ви накара да тръгнете в различни посоки.

Скорпион

Романтиката ще мине на заден план. Причините за това може да са най-различни - напрежение в офиса, твърде много служебни задължения или ангажименти към по-възрастни близки, които ще изместят от фокус желанието ви за любов.

Стрелец

Стрелците трябва да подхождат внимателно към партньора този уикенд, защото взаимното желания за контрол един над друг може да развали хармонията.

Козирог

Ще настъпят вълнуващи възможности по отношение на любовта. Във връзката си ще достигнете нова фаза на щастие и спокойствие, но това ще изисква своите жертви - ще трябва да промените някои от приоритетите си.

Водолей

Любовният ви живот изглежда непоклатим и съвършен напоследък. Но през почивните дни това може да започне да се променя.

Риби

Ако скоро сте започнали нова авантюра, на път е да се получи объркване. В случай, че се намирате в сериозна връзка пък, ще се наложи да разрешите някакъв проблем. Какъвто и да е той, действайте заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама