Мъжките претенции според ЗОДИЯТА


Мъжките претенции според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте жена, при това необвързана, навярно ще сте любопитни да узнаете, какво очакват мъжете от вас.

Дали си падат по гласа или смеха ви, дали им допада това, че сте самоуверена кариеристка. Разберете от тук:

Овен

Един спокоен, чаровен и весел любител на флирта със сигурност ще бъде привлечен вниманието на горещата дама. Той ще бъде впечатлен от първите секунди на срещата. Скромността украсява жена, но със сигурност не е тази, за която мечтае мъжа. От жената, Овен очаква луда поява, желание да се надбягва с него в една посока към високите цели.

Телец

Мъжът от зодия Телец винаги избира жените дълго време. Той търси да разбере точно от какво в тях има нужда. Самият мъж Телец се нуждае преди всичко от домашен и всеотдаен, икономичен и любящ, чувствителен и търпелив човек до себе си. С това той е готов да върви ръка за ръка със спътницата в живота си.

Близнаци

Непостоянните мъже от зодия Близнаци често сами не разбират какво всъщност искат от жените. Те се нуждаят от събеседник днес, утре от приятел, в другиден от муза. Мъжът от този знак винаги очаква от жената новаторство и оригиналност. Всеки нов ден с нея трябва да е като на първа среща.

Рак

Чувствителен и сантиментален мъжът, Рак най-често търси у избраницата си, черти, които са подобни на тези на майка му. За него е важно жената, която е наблизо, да бъде вярна, нежна, грижовна и да прощаваща, така, както майката на сина си.

Лъв

Мъжът Лъв, очаква от жените уважение и обожание. До него трябва да има жена, която да взема предвид мнението на избраника си и да знае как да отстъпи. В същото време тя не трябва да забравя грижите за себе си и винаги трябва да изглежда зашеметяващо.

Дева

Основното, което мъжете от зодия Дева очакват от жените е лоялност и благоприличие. Тяхната избраница със сигурност трябва да е постоянна и отговорна в действията си. Думите й не трябва да се отклоняват от делата и действията. Винаги трябва да са умишлени.

Везни

Мъжът от зодия Везни очаква решителност от жената, тъй като самият той често страда от липсата на такава. Наред с това мъжът Везни, държи жената до него да е добре изглеждаща, възпитана, добре поддържана и общителна. Везните не харесват да се срамуват да излизат с избраницата си.

Скорпион

Представителят на зодия Скорпион се нуждае от жена, която е готова да обърне душата си и по този начин да докаже своята лоялност. Освен вярност, Скорпионът очаква жена със страст и желание, с която да изгради щастливо бъдеще.

Стрелец

Мъжете от зодия Стрелец, като правило, търсят жени привлекателни и готови за всякакви глупости. Избраницата му трябва да го подтиква да се връща при нея отново и отново с крилете на любовта. И тъй като Стрелец е известен със своята непоследователност и свобода, жената, готова да го изчака и да го изненада, е истинска находка за него.

Козирог

Постоянството е основното качество, което Козирогът иска да види в своя партньор в живота. Той има съвсем малък интерес към мимолетните връзки и безнадеждни отношения. И така, запознавайки се с жена, винаги подсъзнателно се опитва да вмени у нея, ролята на съпруга. Козирогът очаква безусловна подкрепа от жена, която е избрал и по всички въпроси, тя да е непоклатима.

Водолей

Да си близо до Водолея не е лесно, но невероятно интересно. Този мъж не е от онези, които ще се приберат вкъщи в 18:00 и ще прекарат уикенда, лежейки на дивана. Водолеят чака енергична, замислена и лесно развиваща се жена. С такъв човек винаги ще му е интересно да прекарва време в изучаването на целия невероятен свят.

Риби

Типичният мъж от зодия Риби е цял „склад“ от невероятни идеи, които, уви, невинаги успява да преведе в реалност. Това до голяма степен се дължи и на неговата нерешителност. Такъв мъж чака активната и уверена жена, която да му помогне да реализира плановете си. Важното тук е, че жената му не трябва да бъде натрапчива и взискателна. Избраницата му трябва да лъха от нежност и доброта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама