Седмичен хороскоп за 24 февруари - 1 март


Седмичен хороскоп за 24 февруари - 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица проявете повече вяра. Понякога е добре да се върнем към детското в нас. Не всичко в живота може да са сметки. Опитайте се да бъдете чисти в мислите и в действията си. Това ще ви даде умиротворение. В сряда и четвъртък не вярвайте на сплетни. Рискувате да станете жертва на подобни изказвания. В петък намерете време да зарадвате любимия си човек. В събота и неделя не се състезавайте и не се опитвайте да докажете себе си. 

Телец

Тази седмица не правете компромиси със себе си. Това важи, както за личния, така и за служебния ви живот. Много добре знаете цената на труда и на усилията си, за да се давате лесно и на "безценица". Не се страхувайте, че няма кой да ви оцени. Нужно е само малко време, за да бъдете забелязани, от когото трябва и да получите. В личния живот в средата на седмицата ви очакват приятни събития. Ще се почувствате обичани и това няма да е илюзия. Почивните дни посветете на романтика и създаването на незабравими спомени.

Близнаци

Тази седмица ще получите добри новини. Някои от тях закъснели, но това не трябва да помрачава щастието ви. Сега имате повод да вървите с гордо вдигната глава и да сте доволни от себе си. В сряда ще бъдете помолени за помощ от ваш приятел - не му отказвайте, но и поставете граници на помощта. В петък ще бъдете поканени на специално събитие - не си мислете, че мястото ви е не е там. Отидете и се забавлявайте. В събота и неделя обърнете внимание на семейството си. Сега те имат нужда от вас повече от всякога. 

Рак

През тази седмица няма да имате равни на себе си. Това ще ви донесе много дивиденти и ще се уверите колко хубав може да бъде животът. Лошата новина е, че с хубавото бързо се свиква и ако искате да продължава все така не трябва да забавяте темпото. В личен план рискувате да пропуснете доста важни моменти и да направите непростими грешки. Нямате време за вайкане и чудене - действайте бързо, за да не пропуснете любовта на живота си.

Лъв

Тази седмица може да е доста стресираща и прекалено емоционална за вас. Вие, разбира се, ще се справите, но внимавайте това да не е с цената на важно приятелство. Във вторник не трябва да се поддавате на песимистично настроение, прогонвайте мрачните мисли далеч от вас. Опитайте се да не оставяте проблемите да повлияят на отношенията ви с другите - те не трябва да страдат от вашите нерешени въпроси. В четвъртък ситуацията ще се изясни и ще се промени към по-добро. В петък организирайте парти с приятели, а събота и неделя си оставете за релакс от тежката вечер.

Дева

Тази седмица, по пътя ви към реализирането на вашите планове ще има много изкушения, които могат да ви отведат в грешната посока. Бъдете внимателни, особено когато боравите с наскоро получена информация. Възможно е някои неточности да ви подведат. Ако главата ви е пълна с идеи, опитайте се да не вземате сериозни решения в сряда и четвъртък. В петък ще получите важни новини, които ще променят погледа ви върху ситуацията. През почивните дни се пригответе за приятни изненади в личния си живот.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама