Зодиите, които обгрижват половинките си като майки


Зодиите, които обгрижват половинките си като майки
Снимка: iStock/Guliver

Идеята да бъдем приковани в романтична връзка с „майчинска” динамика създава образи на някаква стереотипна, заяждаща се жена, която крещи на своя тих и хрисим партньор. Представяме си майчинството в любовта като контролиращо или потискащо. Е, човек не трябва да е майка или дори жена, за да развие такъв инстинкт към партньора – да има последната дума във всеки казус, да взима решенията и да обгрижва. Звучи като кошмар, освен ако, разбира се, партньорството не е изградено върху този вид взаимна нужда. Ето кои са зодиите, които често създават такива връзки.

1. Скорпион

В отношенията си с любимия човек Скорпионите са склонни да се държат като майки. Проблемът е, че наистина рядко предлагат нещо друго, освен това, което смятат за правилно. Вие не оставяте място за мнението на половинката и често дирижирате целия й живот, включително отношенията с близките или работните ангажименти. Забравяте да обичате, въпреки че сте убедени, че се грижите изцяло за благосъстоянието на човека до вас.

2. Дева

По принцип нещата, които можете да контролирате, не са много и го знаете добре. Но в момента, в който се озовете в сериозна връзка, включвате режим „хиперактивна майка”. Това за вас означава, че притежавате половинката си. Партньорът ви не е само ваш партньор, а един вид подчинен, който трябва да държите изкъсо. Обожавате сигурността да имате такъв човек до себе си. Искате да запазите партньора си за цял живот, така че го обличате, храните, извеждате и му казвате какво да прави.

3. Овен

Рано или късно, и Овните започват да разгръщат своите покровителски способности. Може дори да се превърнете в някаква зловеща версия на себе си, която само крещи и тормози другарчето, но вътрешно в себе си знаете, че го правите от любов и искрено искате партньорът ви да е най-доброто, което може да бъде. Вие не възприемате себе си като досаден или лош човек, а като мъдра, полезна и подкрепяща фигура във връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама