Зодиите, които са луди глави


Зодиите, които са луди глави
Снимка: iStock/Guliver

Те не се страхуват от промяна и лесно се съгласяват на всяко приключение. Независимо дали става въпрос за нов бизнес, или за пътуване, има няколко зодии, които не се страхуват да поемат рискове. С тях не е страшно никакво неблагополучие, защото умеят да се гмуркат в дълбоката вода и да скачат с главата напред. Ето и за кои от зодиите можем да кажем, че умеят да поемат рискове:

Овен

Той е първият в зодиака и винаги е първи в живота. Неговата кипяща и неумолима енергия не му позволява да седи неподвижно и да се наслаждава на монотонното ежедневие. И докато другите стоят настрана и обмислят как да продължат по-нататък, Овенът решително прокарва тълпата напред. И с присъщата си увереност се втурва към нови хазартни приключения.

Близнаци

Близнаците са любопитни, но не толкова настойчиви и импулсивни, колкото Овните. Те се интересуват от всичко ново. Дават свежи идеи в работата, обичат да се запознават с нови хора и да пътуват до нови страни. Естественото любопитство често ги насърчава да предприемат необмислени действия. За щастие представителите на тази зодия са толкова находчиви, че винаги умело успяват да се измъкнат от всякакви трудни ситуации, които ги очакват по пътя.

Лъв

По природа властният и арогантен Лъв никога няма да остане настрана. Това важи, особено ако има шанс да направи живота си по-удобен и сигурен. Освен това представителите на тази зодия имат твърде развита самооценка. Те винаги се опитват да изглеждат безстрашни и всемогъщи в очите на другите. Това го правят безупречно. Лъвът е точно този човек, на чийто успех и смелост мнозина завиждат.

Скорпион

Скорпионът не се страхува от промяна. Дори в началото нещата да му се струват неприятни, той обича да се състезава и да доказва превъзходството си пред останалите. Наред с това харесва всичко тайно и непознато. Затова винаги използва всяка възможност да излезе извън зоната си на комфорт, за да разрежда ежедневието с трепет и емоции.

Стрелец

Типичният Стрелец вярва, че му е даден живот, за да научи нови неща и да поема рискове. Ако Стрелецът тръгва на екскурзия, то това със сигурност трябва да е дива джунгла или безжизнена пустиня. Ако говорим за стартиране на бизнес, то това задължително са големи инвестиции и високи рискове. С една дума, Стрелецът е екстремен играч, който не се спира да търси рискови моменти.

Водолей

За разлика от останалите зодии, преди да се впусне в нещо ново, Водолеят винаги внимателно обмисля всички плюсове и минуси на предстоящото събитие. Това не е човекът, който, чувайки за лудо приключение, веднага се впуска в него, без да мисли за последствията. Не! Разбира се, ще поема рискове, но преди това трябва да е сигурен, да се застрахова по всякакъв възможен начин. Водолеят е твърде мъдър и далновиден, за да направи груб ход по пътя към целите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама