Звезди

Росен Плевнелиев се развежда

  •  Росен Плевнелиев се развежда
    Дата: Снимки: БГНЕС
Дата: 09.10.2017 Снимки: БГНЕС
Iwoman.bg

Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев разкри, че се е разделил със съпругата си и повече от година живее сам. Той сподели това в интервю пред "24 часа", в което за първи и последен път говори за брака си.

"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники.

Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха", сподели Плевнелиев пред изданието.

"Пред вас отварям темата и я затварям. И пак повтарям - с Юлияна оставаме добри приятели, посветени родители, но пътищата ни се разделиха. Продължаваме да действаме и мислим в интерес на децата. Не се интересувам от булевардното, затова споделям с една отговорна медия истината, без да спекулирам и преигравам с нея", допълни той.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.