11 звезди, които от неудачници са станали супер секси


11 звезди, които от неудачници са станали супер секси

Ако погледнете ретро снимките на тези невзрачни момчета, никога не бихте предположили, че те ще се превърнат в едни от най-сексапилните мъже в света. Те не само са известни и богати, но също така имат милиони фенки по цял свят. 

И за да ви докажем, че приказката за грозното пате е истина, просто погледнете кадрите и ще се убедите сами.

Джейк Джилънхол

Малчуганът с очи на сърна се е превърнал не само в един от най-талантливите актьори, но също и в професионален разбивач на сърца. Той често попада в класациите на най-желаните ергени и най-красивите мъже в света. Джейк вече е имал връзки с много известни жени, но до момента нито една от тях не е успяла да спечели сърцето му.

 

Ричард Мадън

Той започва да се появява във филми на 11 години, когато започва да се разделя с пълничките си бузи. Върхът в неговата кариера е ролята му на Роб Старк в хитовия сериал "Игра на тронове".

 

Арън Тейлър-Джонсън

Сигурно ще ви е трудно да повярвате, но рошавият и тромав Дейв Лизевски от филма "Kisk-Ass" и красивият Вронски от скорошната адаптация на "Анна Каренина" са изиграни от един и същи актьор.

 

Зак Ефрон

Зак е само на 29 години, но вече може да се похвали с 15-годишна филмова кариера. И от всяка следваща роля той става все по-добре изглеждащ. 

 

Матю Луис

Матю израсна точно пред очите ви, играейки Невил Лонгботъм в сагата за Хари Потър. Пухкавото момче с криви зъби изведнъж се превърна в атлетичен мъж, който рекламира Hugo Boss. Магията наистина съществува.

 

Крис Евънс

Кой би предположил, че този обикновен тийнейджър ще изиграе Капитан Америка? Откакто е дете, Крис мечтае да се снима във филми, като той е един от тези късмелий, при които мечтите стават реалност.

 

Райън Сийкрест

Радио и тв водещият на телевизионното шоу American Idol през 2009 година стана най-високо платеният риалити водещ в историята, подписвайки договор за 45 милиона долара. Гледайки снимката ми като дете, определено не бихме предположили, че го очаква такава слава.

 

Хенри Кавали

Когато е бил дете, той е имал прякор: "Дебелият Кавали". Със сигурност сега никой не би казал така на съвременния Супермен, който може да се похвали със супер атлетично тяло.

 

Джо Манганиело

От предишното непохватно и очилато момче не е останало нищо. Джо в момента е един от най-горещите актьори в Холивуд. Той играе в сериала True Blood и филми като "Magic Mike" и "Justice League". Джо също така е женен за красивата София Вергара.

 

Джъстин Тимбърлейк

Когато той се отърва от изрусените си къдрици, неговата кариера още повече тръгна нагоре. Сега той е един от най-успешните изпълнители на планетата. Освен това е актьор, танцьор, композитор и щастлив съпруг и баща.

 

Крейг Дейвид

Трудно е да повярваме, че тези две снимки показват един и същи човек, но е истина. Британският певец Крей Дейвид не само е успял да покори световните музикални класации, но също така е успял да спечели битката със себе си и да постигне мечтаното тяло.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама