17-годишният син на Шиниъд О'Конър се е самоубил


 17-годишният син на Шиниъд О'Конър се е самоубил
Снимка: Getty Images

17-годишният син на Шиниъд О'Конър е починал, потвърди мениджърската компания на певицата пред "Си Ен Ен".

В петък говорител на "Garda" каза пред "Irish Mirror", че е намерено тяло и че полицията го свързва с доклад за изчезването на Шейн О'Конър.

Известната изпълнителка на "Nothing compares 2U" сподели поредица от кратки изявления в своя непотвърден акаунт в Twitter, в които казва, че синът ѝ Шейн О’Конър "реши да сложи край на земната си борба" и призова "никой да не последва примера му".

"Моят красив син, Невиим Неста Али Шейн О'Конър, истинската светлина на моя живот, реши днес да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Да почива в мир и никой да не последва примера му. Моето момче. Обичам те толкова много. Почивай в мир", пише О'Конър.

Ирландските власти за първи път публикуват изявление за изчезнало лице в четвъртък, като настояват за "общественото съдействие за установяване на местонахождението на Шейн О’Конър", който "изчезна от Нюбридж, Ко Килдър, на 6 януари 2022 г.".

"Шейн беше видян за последно тази сутрин в района на Талахт, Дъблин 24", се казва в изявлението на "Garda" в четвъртък.

След изчезването на сина ѝ ирландската певица публикува поредица от туитове, в които отчаяно умолява сина си да се предаде на властите.

Когато бяха помолени за коментар, правоохранителните органи казват пред "Си Ен Ен", че от съображения за защита на данните не могат да потвърдят достоверността на туитовете на О'Конър или изчезването на Шейн О'Конър.

Ирландската певица отдаде почит на сина си, като му посвети "Ride Natty Ride" от Боб Марли в Twitter.

"Това е за моя Шейн. Светлината на живота ми. Лъчът на моята душа. Моето синеоко бебе. Ти винаги ще бъдеш моята светлина. Винаги ще бъдем заедно. Никаква граница не може да ни раздели", казва О'Конър.

Изтчоник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама