4 звезди, които се влюбиха в технически гении


4 звезди, които се влюбиха в технически гении
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди време звездите си падаха основно по рок звезди - Хелена Кристенсен и Майкъл Хъчънс, Ева Херцигова и Тико Торес, Наоми Кембъл и Адам Клейтън. Тези мъже в повечето случаи идват с определени навици - от наркотици и алкохол до заглеждане на други жени, но да имаш връзка с лошо момче беше един от най-лесните начини да влезеш в медиите.

Времената се промениха. Тъй като в момента интернет е завладял всичко, сега на мода са техническите гении. Макар че е по-вероятно да работят по цял ден, да спазват здравословна диета, отколкото да купонясват по цяла нощ, тези основатели на социални мрежи и онлайн компании са днешните гаджета-мечта.

Ето и 4 известни жени, които в момента излизат с такива.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

35-годишната Серина е може би най-добрата тенисистка на всички времена, като състоянието й възлиза на 140 милиона долара. Преди дни тя се похвали, че очаква първото си дете от приятеля си - 33-годишния Алексис Оханян, който е основател на социалната мрежа Reddit. Той я създава, когато е едва на 22, година по-късно я продава за близо 20 милиона долара, но остава председател на компанията.

Двамата се запознават през юли 2015 година в ресторант в Рим, като през декември 2016 двамата се сгодяват на същото място. Той обикаля с нея по света, за да я подкрепя, когато играе на корта. Нарича бъдещата си съпруга и майка на детето му "кралица".

Оханян живее в таванско жилище в Бруклин, Ню Йорк, заедно с котката си Карма. За разлика от него, Серина обича блясъка и лукса. В дома си във Флорида тя има стая за чанти, кара Bentley и носи масивни диаментени пръстени. 

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry 🙈

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 17, 2017 at 6:29am PDT

Амбър Хърд и Илън Мъск

31-годишната актриса е може би най-позната с брака си с Джони Деп, който приключи със скандал и обвинение за насилие. 45-годишният Илън Мъск е основател на компанията, която се превърна в PayPal, притежава електрическите коли Tesla и SpaceX, която планира да изпраща хора на Марс. Неговото състояние се оценява на 14 милиарда долара. Илън също така има пет деца от бившата си съпруга Джъстин, а също така два брака с британската актриса Талула Райли.

Мъск хвърля око на Амбър, след като двамата участват във филма "Machete Kills" през 2013, макар че реално не се срещат на снимачната площадка. Той много пъти пише на режисьора Робърт Родригес, за да го помоли да му уреди среща с нея, въпреки че по това време тя има връзка с Джони Деп. В крайна сметка, миналото лято двамата започват да излизат, като преди дни актриса потвърди за връзката им. Баща й също така разкри, че тя е много щастлива с милиардера и дори вече мисли за брак.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Apr 23, 2017 at 5:11pm PDT

Карли Клос и Джошуа Кушнер

Американският супермодел е ангелче на Victoria’s Secret от години. 24-годишната красавица започва да се занимава с моделство, когато е на 14 години, има собствен YouTube канал, а състоянието й възлиза на 15 милиона долара.

31-годишният Джошуа е завършил Харвард, а неговата компания за рисков капитал, Thrive Capital, е измислила серия от успешни мобилни приложения, сред които Instagram. Наскоро той създаде и здравноосигурителна компания, Oscar Health. Освен това той има връзки в Белия дом. Брат му Джаред е женен за Иванка Тръмп и е старши съветник на тъста си и президент на Америка - Доналд Тръмп.

Не се знае как Карли и Джошуа са се запознали, но двамата са заедно вече от 5 години и изглеждат много щастливи. Макар че миналия месец се появи слух, че са сгодени, екипът на Клос бързо опроверга информацията.

four years ago today I met my best friend ⭐️🌙 I love you more everyday.

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Jun 8, 2016 at 9:11am PDT

Миранда Кер и Еван Шпигел

34-годишната австралийка е един от най-известните модели, която е била рекламно лице на марки като Victoria's Secret, Maybelline и Wonderbra. Тя има собствена бюти компания, Kora Organics, а също е създател на дизайнерски сервиз за чай. Еван е съоснователят на социалната мрежа Snapchat, а състоянието на 27-годишния любим на Кер се оценява на 2.1 млрд. долара.

Двамата се запознават по време на вечеря, организирана от Луис Вито в Ню Йорк през 2014 г. Миранда преди време сподели, че въпреки възрастта си, Шпигел е много зрял, а връзката им е спокойна и идилична. "Той е сладък, много мил и умен." 

Еван предложи брак на Миранда миналото лято. Тя вече беше омъжена за Орландо Блум, от когото има син, Флин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама