49-годишната Никол Кидман иска да забременее


49-годишната Никол Кидман иска да забременее
Снимка: Getty Images/Guliver

Никол Кидман мечтае за бебе през 2017. Тя вече е майка на четири деца - две осиновени по време на брака й с Том Круз и две момичета, които тя има с мъжа си Кийт Ърбан.

Австралийската актриса сподели, че иска отново да даде живот.

"От всичко, което съм правила през живота си, да съм майка е най-важното и това промени живота ми към по-добро", споделя тя пред "Mail on Sunday".

През юни актрисата ще отпразнува 50-годишен юбилей, но в момента Никол Кидман се съветва със специалисти, които да й помогнат да зачене и запази бебето. "Все още имам малка надежда, че нещо ще се случи тази година. Кийт и аз наистина бихме искали да си имаме други деца", казва тя.

Това, което дава големи надежди на Никол, е семейната й история. "Баба ми е родила майка ми, когато е била на моите години, 49. Ще бъда повече от щастлива и ще посрещна новината с отворени обятия", казва още актрисата.

Тя разказа също така и за трудностите, които имали с мъжа си за запазване на първото дете. "Всеки път сърцето ви се къса и започвате да си казвате, че никога няма да се случи. Честно, мислех, че никога няма да имам деца и ето, че на 41 станах майка".

За второто си дете с Кийт Ърбан Никол прибягна към сурогатна майка.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама