5 грешки, с които го отблъскваш


5 грешки, с които го отблъскваш
Снимка: iStock/Guliver

Ако постоянно се проваляте във връзките си, страдате и се чудите защо не ви върви в любовта и с какво отблъсквате мъжете, прочетете тези грешки, които често допускаме със силния пол. Може би причината е в една от тях.

1. Мразите да бъдете сама

Има разлика между това да обичате да сте във връзка и да имате необходимост, тъй като се чувствате като неудачничка, ако нямате партньор. Проблемът във втория случай е, че по този начин карате мъжа да се чувства сякаш "няма значение дали тя наистина ме харесва, просто иска да бъде с някого". По този начин той не изпитва нуждата да си дава зор да ви печели.

Ако вече сте във връзка, но не се чувствате комфортно със собствената си компания, ще доведе да се примирите със ситуации, които са грешни за вас, защото да сте сама е по-плашещо от всичко останало.

2. Мислите, че мъжът ще ви донесе щастие

Връзките не са лекарство за решаване на всички ваши проблеми и не ви гарантират щастие. Макар че любовта е едно от най-красивите и трансформиращи преживявания, да очаквате мъж да ви направи щастлива е просто нереалистично.

Да бъдете доволна от живота, който имате, е като магнит за добри мъже. Хорате магически се привличат от щастливи хора. Тъй като ние често смятаме, че последователността е обратната, е трудно да разберем защото ги отблъскваме. Първо трябва да бъдете щастлива, след което любовта сама ще дойде в живота ви.

3. Прекалено силно искате да имате деца или да се омъжите

Да намерите мъж, който е готов да има деца, или да се грижи за вашите (ако сте самотна майка) е невероятно нещо. Със сигурност няма нищо грешно в това да искате деца. Проблемът е, когато за жените е много по-важно да намерят мъж, за когото да се омъжат, отколкото да се влюбят и да започнат добра връзка. Децата и бракът плашат повече мъже, затова когато срещнат жена, която е твърде фокусирана върху това, те често се отеглят.

4. Прекалено сте независима

Независимостта е прекрасно нещо, но да се държите шефски със сигурност не е. Да очаквате, че всичко ще се случва по вашия начин и да се опитвате да контролирате всяка ситуация определено не са нещата, които привличат мъжете.

5. Правите го центъра на света си

Всички неща, които идват с връзките, са прекрасни. Но ако се откажете от своите мечти, хобита и страсти, за да прекарвате повече време с половинката си, е много вероятно да усетите болката от загубата му. Той ще забележите, че вашият емоционален свят се върти само около него, а това е прекалено много отговорност за всеки. Рано или късно това ще се отрази на отношенията ви, защото той ще се почувства задушаван.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама