5 известни майки, които глезят децата си до краен предел


5 известни майки, които глезят децата си до краен предел
Снимка: Getty Images/Guliver

Не е тайна, че повечето холивудски знаменитости са основоположници на консуматорството и харчат милиони за дрехи, коли и жилища. Те обичат да живеят със стил и като цяло са влюбени в парите. Някои от тях не се свенят да харчат цели състояния за децата си. Наследниците им често носят дрехи на марки, чиито имена не могат да произнесат и притежават автомобили още преди да са проходили. Ето кои са тези майки.

Кейти Холмс

Сури Круз несъмнено е едно от най-разглезените холивудски деца. След като Том Круз и Кейти Холмс се развеждат, нещата излизат извън контрол и малката получава двойно повече скъпи придобивки. Част от коледните подаръци на щедрия й баща са пони и имение на стойност 13 милиона долара. Майка й пък се грижи за личния й стил, обновявайки гардероба й с дрехи от последните колекции на Gucci и Burberry.

Кристина Агилера

Когато за пръв път стана майка през 2008 година, Кристина Агилера не загуби много време, преди да започне да глези сина си Макс. Още преди да навърши годинка, малкото момче вече имаше на разположение собствена "детска" яхта с площ от 600 квадратни метра. Плаващият дом разполага с подове от естествено дърво, красиво изрисувани стени и играчки само от най-скъпите бутици (по-обикновените са били изхвърлени).

Вижте тази публикация в Instagram.

👩‍👦🤗🖤💞

Публикация, споделена от Christina Aguilera (@xtina) на

Гуен Стефани

Гуен и бившият й съпруг Гавин Росдейл винаги са живеели живот на рок звезди, точно такъв, какъвто го виждаме по филмите. Те определено знаят как да се забавляват, а изглежда и трите им момчета са овладели това качество. Кингстън, Зума и Аполо са известни в светските среди като хлапетата с най-готини рождени дни. Известната им майка винаги хвърля състояния за тематични партита, които включват израждане на собствен лунапарк, замъка "Хогуортс" от Хари Потър, разходка с балон за всички гости и т.н.

Дженифър Лопес

Поп дивата е известна с високите си изисквания и скъп вкус, който изглежда се предава по наследство. Още преди да се родят близнаците Макс и Ема, те вече разполагали с дрънкалки, инкрустирани с диаманти. За 10-тия им рожден ден латино красавицата наела цялата Захарна фабрика в Лас Вегас, където е оставила над 5000 долара само за бакшиши на персонала.

Салма Хайек

Салма Хайек никога не е крила, че глези изключително много дъщеря си Валентина. И докато повечето 6-годишни момиченца мечтаят да получат кукла Барби за рождения си ден, малката наследница се е сдобила с имение на стойност 12 милиона долара, което ще може да използва самостоятелно, когато навърши 16.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама