55-годишната Ивана разкри дали има корекции (СНИМКА)


55-годишната Ивана разкри дали има корекции (СНИМКА)
Снимка: Ивана Facebook

Преди броени седмици, на 31 януари, Ивана навърши 55 години. Ваня Калудова, както е истинското име на певицата, определено изглежда много добре за годините си. Изпълнителката на хита от 90-те "100 патрона" разкри, че няма никакви изкуствени неща по семе си.

Тайната за хубав външен вид Ивана

"Ако ме питате дали си слагам някакви изкуствени неща - не. Моят външен вид е процес. Това не е нещо, което мога да направя от днес за утре. За последните години успях да редуцирам щитовидната си жлеза, справих се с доста метаболитни проблеми, започнах едно балансирано хранене, което ми стана начин на живот." Това каза звездата в интервю за "България днес".

Вижте още: Шокиращо: Ивана разкри как е отслабнала с 20 килограма (ВИДЕО)

Диети и спорт

"Отдавна приключих с темата "диети". Когато мозъкът ми чуе думата "диета", той казва, че това е невъзможно, и тогава ми се яде два пъти повече."

"Ходих на въздушна йога доста време, но в момента се занимавам с други неща. Сега основно се занимавам с пилатес и обикновена йога."

Има ли ботокс

"Разбира се. Слагам съвсем малко ботокс, който се нарича "бейби ботокс" и е най-безвредния. Аз не желая да си бетонирам челото или лицето. Искам да се виждат бръчиците ми, които си ги харесвам. Взимам различни аминокиселини, но това са леки неща. Важна е хидратацията. Само не мога да се науча да пия вода."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама