6 големи звезди, които имат български корени


6 големи звезди, които имат български корени

Имаме нужда да знаем, че сме значими за света и за това толкова много обичаме да чуваме, че някоя световноизвестна звезда има български корени. Това са 6 много известни личности, за някои от които може би не знаехте, че имат корени в България.

1. Нина Добрев (актриса)

Почти невъзможно е да не сте чули за нейните български корени, защото по едно време всички говореха само за това. Тя е родена в София, но семейството й заминава за чужбина още, когато е била само на 2 годинки. Нина говори свободно и английски, и български и с гордост разкри пред света, че е родена в България.



2. Филип Киркоров (певец)

Известният певец е роден в морската ни столица в семейство на български певец с руско-американски произход.  Още като дете заедно с родителите си се мести в СССР. Още в началото на 90-те години на 20 век става известен естраден певец в Русия.



3. Силви Вартан (певица)

Силви Вартан е френско-българска певица от арменски произход и киноактриса, родена в България. През 1950 година е първото й участие във филма „Под игото“. Две години по-късно семейството й се премества във Франция. През 1961 година Силви Вартан за първи път влиза в звукозаписно студио.



4. Рита Уилсън (актриса и продуцент)

Рита Уилсън e американска актриса и продуцент, родена като Маргарита Ибрахимова в Лос Анджелис, Калифорния. Нейният баща, работник на колодрум, е българо-мохамеданин роден в Орайо, Ксанти, Гърция. Преди да емигрира в САЩ той живее в България, където продължава да живее брат му Ферхат. Нейната майка Дороти е родена и отгледана в гръцко село на албанската граница. Рита Уилсън е омъжена за Том Ханкс от април 1988 и има две деца от него.



... Разберете кои са останалите 2 големи звезди - ТУК :)

.

.

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама