6 известни двойки, които разбиват стереотипите


6 известни двойки, които разбиват стереотипите
Снимка: Getty Images/Guliver

Понякога стереотипите или съмнението се изпречват на пътя на щастието ни. Време е да спрем да мислим за височината, социалния статус или възрастта като възможни пречки. Ето 6 известни двойки, които доказват, че единствено любовта има значение.

За ръста

Даниъл Радклиф е висок 1,65 см, докато приятелката му Ерин Дарк е 1,7 см. Освен това, актрисата е с 5 години по-възрастна от него, което обаче не притеснява двойката.

 

За възрастта

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са родени на един и същи ден, но с 25-годишна разлика. Актьорът я видял в "Маската на Зоро" и веднага се влюбил в нея. Двамата имат 2 деца и макар че имаха проблеми в брака си, успяха да ги преодолеят, доказвайки, че голямата възрастова разлика не пречи на любовта.

 

За социалния статус

Мат Деймън се запознава с аржентинката Лусиана Баросо през 2003 г. в заведение, където тя е сервитьорка. Двамата се женят два пъти - през 2005, без голяма церемония, и през 2013 на остров Сейнт Лусия. Преди време той сподели, че се радва, че жена му не е звезда. "Щастлив съм, че се влюбих в обикновена гражданка. Тя не е нито известна актриса, нито някоя звезда. По тази причина интересът към моето семейство не е двоен. А и аз не давам поводи за клюки и новини. Не ходя по барове, не мамя съпругата си, просто няма нищо интересно край мен. Дори и да ме следят, все ще виждат едно и също – мъж на средна възраст с четири деца."

 

За славата

Макар че Райън Гослинг и Ева Мендес са известни актьори, през последните години тя предпочита да стои повече вкъщи и да не придружава съпруга си на светските събития. "Докато аз пеех и танцувах, моята дама отглеждаше дъщеря ни, беше бременна с второто ни дете и се опитваше да помогне на брат си в битката с рака", каза Райън, получавайки "Оскар" за ролята си в "Ла Ла Ленд".

 

За различната националност

Американският актьор Матю Макконъхи и бразилският модел Камила Алвес се запознават през 2006 година. След 5 години самата тя му предлага да се оженят, като двамата сключват брак на 9 юни 2012. Двойката има 3 деца - 2 момчета и 1 момиче.

 

За първата крачка

Обикновено е прието мъжът да прави първата крачка, но това не се отнася за актрисата Кристина Хендрикс. Всъщност актрисата първа заговаря колегата си Джефри Аренд, а също така първа признава любовта си към него. Двамата се женят през 2009 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама