6 звезди, които обичат недостатъците си


6 звезди, които обичат недостатъците си

Не е лесно да си жена, но да бъдеш жена в Холивуд е още по-трудно. Да живееш под постоянно медийно внимание и под натиска винаги да бъдеш красива. Но дори най-известните хора имат дни, в които са с лоша прическа, тъмни кръгове под очите, стрии и целулит. Някои от тези популярни дами говорят открито за своите недостатъци, които са се научили да приемат.

Алиша Кийс

Певицата, която е известна със своята красота и невероятен глас, е решила да обича и приема себе си такава, каквато е. Поради тази причина тя е спряла да носи грим и показва своите естествени къдрици. "Не искам да се прикривам повече. Нито моето лице, нито моето съзнание, нито моята душа, нито моите мечти, нито моите мисли. Нищо." Тя дори се е научила да обича своите стрии, като преди време сподели снимка в Instagram, за да окуражи и другите жени.

Ашли Греъм

Най-после модел, който изглежда като истинска жена и ни кара да се чувстваме уверено. Ашли е горда със своите извивки и е първият плюс-сайз модел, който украси корицата на известното списание Sports Illustrated.

Маделин Стюарт

Маделин Стюарт е едно уникално 19-годишно момиче със синдрома на Даун, което се надява да промени наложените стандарти за красота. Тя е сбъднала мечтата си да стане модел и дори миналата година дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк. 

Дженифър Анистън

Майчинството и бракът продължават да бъдат смятани от обществото като типичните постижения в женския живот. Но има ли нужда наистина да се женим и да раждаме деца, за да се чувстваме пълни? Наскоро Дженифър Анистън написа силни писмо, в което защита избора си да не бъде майка. "Искам да кажа на всички жени, че ние сме напълно завършени и пълни с или без партньор до себе си, с или без дете. Имаме възможност да решаваме сами за себе си дали нещо е красиво, или не, когато става дума за собственото ни тяло. Това решение е наше и единствено наше!"

Шантел Браун

Шантел Браун-Йънг е болна от неизлечимо "витилиго" - заболяване, проявяващо се в по-малко или около 1% от човешката популация, което се изразява в появата на светли петна по кожата. След години на подигравки в момента тя е един от най-харесваните модели заради нейната сила и уникалност.

Деми Ловато

По време на тийнейджърските си години певицата и актриса се бори с анорексия, зависимост към наркотици и депресия. Днес тя модел за подражание на много млади момичета, които страдат от същите проблеми.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама