8 женски качества, които мъжете намират за неустоими


8 женски качества, които мъжете намират за неустоими
Снимка: iStock/Guliver

Какво представлява женската привлекателност? И защо по-малко атрактивни жени често привличат мъжкото внимание, докато перфектни хубавици са предразположение към самота? Днес ви предлагаме списък с личните качества, които ни правят неотразими.

1. Самочувствие

"Нищо не прави жената по-красива от убеждението, че тя е красива."

Ако жената твърдо вярва, че е неустоима, за света като цяло не остава друг избор освен да се съгласи. Обикновено на вид момиче, което е в мир с външния си вид, има далеч по-големи шансове да стане популярно сред противоположния пол, отколкото красавица, която се тормози всеки път, когато се появи малка пъпка на носа й. Самоуверените жени никога не са критични към себе си пред хората. Те излъчват сила и сексуалност - качества, които мъжете винаги бързо оценяват.

2. Женственост

Мъжкият пол имат склонност към женствени, безпомощно изглеждащи момичета, които им позволяват да бъдат мъже. Да накарат една да се привърже към тях, да се грижи за нея, да откликва на молбите й за помощ - това естествено кара мъжа да се чувства значим и силен. Но е важно да не прекалявате - очевидно фалшива, преувеличена безпомощност само ще го подразни.

3. Доброта

Добросърдечност и готовност да се грижи и прощава - това са нещата, които различават истински красивата жена от бездушната кукла. Да можеш да видиш доброто във всяка ситуация, да гледаш на света с приятелски очи, да обичаш и да бъдеш съпричастен са качества, които ви правят привлекателни, независимо от външния ви вид. Известен факт е, че за мъже, които търсят дългогодишен партньор, любезността и вътрешната доброта са ценностите, които имат най-голямо значение.

4. Независимост

Мъжете имат склонност да бъдат очаровани от целенасочени жени, предпочитайки ги пред пасивните, зависими представителки на нежния пол. Истински атрактивната жена винаги знае какво иска. Когато се сблъска с трудности, тя никога не губи времето си, търсейки вината в другите и обвинявайки ги за нейните грешки. Тя е господарка на съдбата си и това я прави вълнуваща.

5. Способност да живее тук и сега

Жените, които знаят как да живеят тук и сега, да се наслаждават на всеки отминаващ момент са като мощни магнити за мъжете. Господата харесват дами, които се приемат такива, каквито са и остават благодарни на живота, независимо от всичко. Жизненост, оптимизъм, способност да устояват на изкушението да хленчат и критикуват другите - такива качества със сигурност ще ви накарат да заблестите и ще ви направят обект на любов и внимание.

6. Добра домакиня

Макар че може да звучи болезнено за някои дами да го чуят, да бъдеш добра домакиня се нарежда сред най-желаните чести от мъжете. Жена, която може да готви да поддържа къщата чиста е способна да привлече един мъж, като създава специална атмосфера на топлина и уют. За представителите на срещуположния пол тя въплъщава идеята за мирно спокойствие и тишина.

7. Да показва интерес

Един от най-сигурните начини да спечелите сърцето и ума на мъжа е да покажете истински интерес към всички аспекти от живота му. Демонстрация на естествена и искрена симпатия никога не остава недооценена. В същото време, истински атрактивната жена не трябва да се страхува да позволи на мъжа да знае за нейните желания - в ресторанта или в леглото.

8. Комуникационни умения

Мъжете търсят компания на отворени, социални жени, които могат да поддържат интересен разговор, без да се държат сякаш знаят всичко. Наистина изкусителната жена е остроумна, но никога объркваща. Тя винаги показва истински интерес към всичко, което казва мъжа, позволявайки му да се чувства умен, изобретателен и внушителен. Жена, която знае как да слуша, е винаги желана компания.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама