8 неща, които не знаете за Адел


8 неща, които не знаете за Адел
Снимка: Getty Images/Guliver

Всяка голяма звезда изглежда съвършена в очите на своите фенове, които я боготворят. Иска ни се да вярваме, че те са добри хора, отнасят се добре с другите, имат късмет в любовта и като цяло всичко им е наред. Но реалността рядко е точно такава, да не кажем почти никога, за това има и някои неща, които трябва да знаете за Адел:

1. Не обича да чете

Адел има много любими занимания, но четенето категорично не е едно от тях. Самата тя споделя, че няма никакво време за това. Почти невероятно е, но в интервю за Опра Адел споделя, че последната книга, която е прочела е по било по времето, когато е била само на 6.

2. Понякога изпада в депресия

Голямата слава, голямата сцена и цялото това внимание е огромно напрежение за всеки изпълнител и Адел е била в депресия неведнъж.

3. Не обича големи заведения

"Мечтата на всеки изпълнител е да пее пред претъпкани зали, огромни пиано барове и дори стадиони, но аз не харесвам големите помещения, обичам да пея пред по-малка публика!"

4. Носи стягащо бельо

И не го крие, защото смята, че всяка уважаваща себе си жена трябва да "изглажда" своите несъвършенства така, както намери за добре. За едни решението е пластична операция, за Адел - други хитринки.

5. Правила е много щуротии от любов

Адел споделя, че няма нещо, което не би направила, когато е влюбена. През 2008 година е отменила датите си за турне в САЩ, само защото е искала да прекара повече време с тогавашния си приятел. Като по-млада заради друг неин приятел е започнала да пие повече.

6. Сравнява фитнеса с Ада

Не го харесва, не й доставя удоволствие и нищо на света не може да я накара да стъпи там!

7. Но все пак работи по въпроса с фигурата си

Храни се правило, тича сутрин, прави дълги разходки, когато й остава време и смята, че има голям напредък от началото на кариерата си до този момент

8. Несигурна е в себе си

Дори толкова талантлива и голяма звезда има своите притеснения относно личността и външния си вид. Смята, че е глупаво да го крие, защото е човек, също като нас

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама