Алекс Раева се гмурка на Малдивите (снимки)


Алекс Раева се гмурка на Малдивите (снимки)
Снимка: Instagram

Алекс Раева в момента се намира на Малдивите, където се наслаждава на красивата природа и на Индийския океан. Водещата на X Factor от години е запалена по гмуркането и не пропуска възможност да се потопи в богатия подводен свят.

Алекс качи няколко снимки на живота в океана в Instagram, а също така сподели защо толкова много обича да се гмурка.

"Трудно е да определя, какво изпитвам във водата и какво ме впечатлява. Всяко едно потапяне е респектиращо, вълнуващо и до някаква степен засрамващо. Цялата тази логика и взаимоотношения между съществата понякога дори ме натъжават, защото ние хората сме избягали от тези простички неща, в следствие на материалния живот, който водим. Но в крайна сметка винаги излизам с усмивка от там, защото възможността да се сливаш с този свят и най-вече да го оценяваш е изключително съкровен и блажен момент!"

Трудно е да определя, какво изпитвам във водата и какво ме впечатлява. Всяко едно потапяне е респектиращо, вълнуващо и до някаква степен засрамващо. Цялата тази логика и взаимоотношения между съществата понякога дори ме натъжават, защото ние хората сме избягали от тези простички неща, в следствие на материалния живот, който водим. Но в крайна сметка винаги излизам с усмивка от там, защото възможността да се сливаш с този свят и най-вече да го оценяваш е изключително съкровен и блажен момент! #diving #ocean #divingphoto #passion #love #freedom #alexraeva #instagood #travel

Публикация, споделена от Alex Raeva (@alexandraraeva) на

Нудибранча (Голохрил охлюв) е от род Коремоноги морски безгръбначни животни от тип Мекотели. Те са роднини на обикновените охлюви, които в процеса на еволюция са се освободили от черупките си и представляват само мускули, органи и кожа. Големината им обикновено е колкото пръст на човешка ръка. Нудибранчовете предуреждават своите врагове с крещящ от цветове външен вид. Повечето от тях живеят около година и после изчезват, защото техните меки телца не оставят никаква следа за живота им. #diving #ocean #divingphoto #underwater #scubadiving #canon #alexraeva #instagood

Публикация, споделена от Alex Raeva (@alexandraraeva) на

Para..para... paradise🐳 #atoll #maldives #beach #blue #water #indianocean #alexraeva #travel

Публикация, споделена от Alex Raeva (@alexandraraeva) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама