Ашли Греъм: Обичам тялото си и приемам целулита си


Ашли Греъм: Обичам тялото си и приемам целулита си
Снимка: Getty Images/Guliver

Ашли Греъм е най-известният плюс сайз модел, но тя разкри, че пищните й форми са били всъщност причината да мрази училищните си години, тъй като е била тормозена.

"Момичетата ме наричаха "кашкавалени бедра" и "гръмотевични бедра". Мразех училището", споделя 29-годишната звезда в интервю за сп. Harper's Bazaar.

"Все още има дни, в които се събуждам и се чувствам дебела, разбира се, но съм стигнала до момент, в който съм приела, че целулитът няма да изчезна и аз няма да се самонаказвам заради това, а ще го приема. Някои жени казват: "Не мога да стана от леглото, никога няма да си намеря мъж или да намеря работа заради начина, по който изглеждам."

Въпреки това, моделът все още има моменти, когато се съмнява в себе си и е благодарна на съпруга си Джъстин Ервин, с когото са заедно от 7 години, за това, че е нейната скала.

"Той беше последователен. Най-после да имам мъж, с когото мога да говоря за себе си, ми отвори очите и на накара да погледна по друг начин на себе си. Преди никога не съм знаела как да имам пълноценна комуникация с мъж, тъй като никога не съм можела да говоря открито с баща ми и предишните ми приятели, нито пък с агентите ми, тъй като за тях беше важно само тялото ми. Веднъж попитах мъжа ми: "Аз ли съм най-закръгленото момиче, с което си излизал?" и той просто ми отговори: "Да, но не съм мислил за това." Това беше."

Ашли, която е красяла кориците на модни списания като Vogue, Glamour и Elle, каза още: "Обичам тялото си. Когато се погледна в огледалото, виждам жена, която е силна и амбициозна, доволна от това, което е".

Греъм също така сподели, че не спазва строги диети. "Просто не мога да се привързвам към стриктни правила, свързани с лишения. Разстройвам се, ставам избухлива, когато не ям. Никога не бих започнала диета и тренировки единствено, за да бъда слаба."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама