Бащата на Меган Маркъл: Дори снимка на внука си нямам


Бащата на Меган Маркъл: Дори снимка на внука си нямам
Снимка: Getty Images/Guliver

Макар че Меган Маркъл вече е майка, тя все още не може да прости на баща си и дори отказва да му прати снимка на внука му Арчи.

Отчужденият Томас Маркъл моли херцогинята на Съсекс и принц Хари да се помирят с него, за да може да се срещне с внука си, но също така ги заклейми заради предполагаемото им лицемерие и нечестност.

Томас Маркъл каза пред "Дейли мейл", че се надявал да срещне бебето Арчи или поне да получи негова снимка, но това не се е случило.

"Бих искал да ми изпратят снимка на Арчи, за да мога да я рамкирам и да я сложа на стената си до тази на Меган", каза 74-годишният Томас по време на интервю. "Не е ли това, което всеки дядо би искал? Бих искал да знам дали има известния нос на Маркъл. Понякога усещам, че хората мислят, че не обичам дъщеря си. Много я обичам. Не бих искал нищо повече от това да сложа снимка на Арчи в рамка и да я поставя до тази на Меган... Разбира се, разочарован съм, че не виждам Арчи. Надявах се, че след като стана майка Меган ще поомекне и ще ми протегне ръка", сподели Томас Маркъл.

Интервюто е малко изненадващо, тъй като той стоеше в сянка в продължение на месеци, но каза, че го е направил, за да предпази дъщеря си от стрес и негативни емоции по време на бременността й.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама