Бионсе без грим защитава по-пищните фигури


Бионсе без грим защитава по-пищните фигури
Снимка: Instagram

36-годишната поп звезда Бионсе - една от най-фотографираните жени в света, позира в последната си фотосесия за списание "Vogue" без грим, екстеншъни или перука.

Освен като модел, Бионсе влиза в ролята на главния редактор на модната библия - Ана Уинтор.

Певицата, която от много години е посланик в борбата за равноправие, призовава за по-голяма толерантност към природно по-пълните жени и заявява, че е започнала да чува повече коментари за фигурата си, след като миналата година роди близнаци с цезарово сечение.

"Мисля, че е важно жените и мъжете да видят и да оценят красотата в естественото си тяло", казва тя в есе, съпровождащо фотосесията.

Бионсе, която е омъжена за рапъра Джей Зи, припомня, че се опитала бързо да отслабне, след като роди първото си дете Блу Айви през януари 2012 г., защото се е притеснявала от килограмите си. Сега за пръв път тя разкрива подробности и за второто си раждане през юни 2017 г. на близнаците Руми и Сър. Изпълнителката споделя, че се е нуждаела от дълга почивка, за да се възстанови след раждането. Тогава тя тежала цели 99 килограма, а здравето ѝ било изложено на риск заради наложителното цезарово сечение. 

Суперзвездата се завърна на сцената през април на фестивала "Коачела".

Пред "Vogue" тя описва ограниченията, които си е наложила в своето всекидневно хранене. "Бях търпелива към себе си и се радвах на моите по-пищни извивки."

New Beyoncè edit. 😇 #beyonce #jayz #blueivy #rumi #sircarter #tinalawson #kellyrowland #michellewilliams #destinyschild

Публикация, споделена от Music&Creativity™️ (@loveformusicandcreativity) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама