Дария Симеонова от "Откраднат живот" се сгоди


Дария Симеонова от "Откраднат живот" се сгоди
Снимка: Нова телевизия

Дария Симеонова сподели, че приятелят й е предложил брак по време на разходка на екзотичен плаж в Нова Зеландия.

"Бях изключително изненадана от предложението. По принцип съм по-скоро свободолюбива и наистина не подозирах, но беше страхотна изненада", разказа актрисата от хитовия сериал "Откраднат живот".

Пред Гала в "На Кафе" Дария разказа за щурите приключения, които двамата са имали по време на няколкоседмичната си екскурзия.

"Калин и Наталия ги чакат сериозни трудности, които ще подложат взаимоотношенията им на изпитание. В критични моменти си проличава доколко човек е силен и стабилен", загатна актрисата за предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло".

"Ще има момент, в който аз ще съм силна, както и такива, в които ще е той. Ще има редуване, но като цяло аз ще трябва да поема тежестта", разказа Дария, която признава, че именно ситуацията на младото семейство Генадиеви ще докаже на зрителите колко силна е човешката воля, когато вярва в смисъла на семейството.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама