Деми Ловато е в болница заради свръхдоза хероин


Деми Ловато е в болница заради свръхдоза хероин
Снимка: Getty Images/Guliver

Деми Ловато е в "стабилно състояние" и се възстановява в лосанджелиска болница след свръхдоза хероин.

25-годишната певица е приета по спешност, след като е била намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд Хилс.

От TMZ първи съобщиха, че изпълнителката е била откарана в болница малко преди обяд във вторник, след като нейни приятели се обадили на 911.

Източник потвърди, че й е бил даден "Наркан", когато е била открита. Това е антидот, използван да се спрат ефектите при прием на свръхдоза опиати. Според UsWeekly един от приятелите й е имал под ръка лекарството, "ако нещо подобно се случи".

"Нейните приятели знаеха, че това може да стане, защото тя отново взимаше прекалено много наркотици. Предишната вечер те купонясваха в дома й. За щастие, лекарството е подействало и тя ще се възстанови", каза източник пред изданиетo.

Майката на Ловато, Диана Харт Де Ла Гарза, е неотлъчно до болничното й легло.

"Деми е будна и със семейството си, които искат да благодарят на всички за тяхната любов, молитви и подкрепа. Беше разпространена информация, която не е коректна, затова те молят да бъде уважавано личното пространство на Ловато, тъй като нейното здраве и възстановяване в момента са най-важни", каза говорителят на изпълнителка пред Variety.

Деми дълго време се бори със зависимост към наркотици, алкохол и хранителни разтройства.

 

Публикувано във факти.бг:

Американската певица Деми Ловато е била приета по спешност в болница заради свръхдоза хероин, предаде TMZ, позовавайки се на властите в Лос Анджелис.

25-годишната звезда е била транспортирана от дома си в Холивуд в болницата. Подложена е на лечение, като здравословното й състояние е неизвестно. От години се знае за зависимостта на певицата към наркотиците.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама