Джанет Джаксън се раздели със съпруга си


Джанет Джаксън се раздели със съпруга си
Снимка: Getty Images/Guliver

Джанет Джаксън се разделила със съпруга си Уисам ал Мана само няколко месеца, след като роди първородния си син, съобщават американски медии.

Според тях 50-годишната певица и сестра на Краля на попа Майкъл Джаксън вече не е заедно с катарския бизнесмен, който е неин трети пореден съпруг.

По време на своята бременност със сина си Ейса звездата стоеше настрана от обществения живот. Тя дори отмени няколко дати от световното си турне "Unbreakable", преди през април да изненада почитателите си с новината, че е бременна.

Представител на Джаксън не потвърди съобщенията, като според различните медии има различни причини за раздялата. Според таблоида "Мейл он съндей" раздялата е приятелска и певицата ще живее със сина си в Лондон. Според американското издание "Пейдж сикс" на "Ню Йорк поуст" Мана се е опитвал да оказва твърде много контрол върху съпругата си. Изданието цитира източник, според който катарският магнат е настоявал Джаксън да се облича по-скромно и да ограничи провокативните танци по време на изпълненията си.

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на 1 млрд. долара.

Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама