Дженифър Анистън на 51: Секси и по-силна (снимки)


Дженифър Анистън на 51: Секси и по-силна (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската актриса и всеобща любимка - Дженифър Анистън - навърши цели 51 години на 11 февруари. Гледаме я и колкото и да не ни се вярва, тя наистина прекрачи 50-те! И в това, разбира се, няма нищо лошо - напротив! Тя е по-красива от всякога, стилна, уверена и крачеща гордо напред!

По повод нейното "помъдряване" с още една година, Анистън грейна на корицата на последния брой на списание Interview с високи ботуши и яке от черна кожа, а въпроси ѝ зададе не кой да е, а нейната колежка Сандра Бълок.

Пред нея Джен разказва колко трудно ѝ е било в началото, когато се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис да свикне с жестоката надпревара в кино индустрията: "... Въпреки това съм доволна, че станах част от малки общности от жени, които си оказваха подкрепа и ми помогнаха да се справя с неуспехите. Това ме спаси по онова време".

"Какво е това, което все още не си направила, а с нетърпение очакваш?", пита я Бълок. "Дали е свързано с работата? Дали е на ниво духовно развитие? Или всичко това?"

"Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено", отговаря Анистън. "Това, което се виждам да правя, не е толкова много, а е по-скоро малък кадър в мозъка ми, където чувам и виждам океана, чувам смях, виждам деца да тичат, чувам лед в чаша, мирис на храна, докато се приготвя. Това е радостният кадър в главата ми."

Вижте тази публикация в Instagram.

Diosa 😍 #jenniferaniston

Публикация, споделена от @ anahiimtza на

Още по време на брака ѝ с Брад Пит, с който се разделиха през 2005-та, актрисата непрестанно е разпитвана от журналисти дали и кога планира да има деца. През май миналата година Джен призна, че няма нужда от деца, за да се чувства пълноценна. Въпреки това и до днес тя е сигурна, че вижда деца в живота си в бъдеще. След неуспешния ѝ брак със съпруг номер 2 - актьорът Джъстин Теру, в момента Анистън отново е сама.

В последните месеци се заговори за "възраждането" на любовта на Джен и Брад Пит, но към тази дата изглежда, че двамата по-скоро са възобновили приятелството си. ВИЖТЕ ЗАЩО!

"Какво ти позволява да бъдеш жизнерадостна и да не се обезсърчаваш, когато нещата не вървят по правилния начин?", пита Бълок.

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО ОТГОВАРЯ ДЖЕН!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама