Дженифър Лопес също преживяла сексуален тормоз

  • Дженифър Лопес също преживяла сексуален тормоз
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 21.03.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Както много холивудски звезди, така и Дженифър Лопес е била подложена на сексизъм и тормоз. Тя разказва за един лош спомен от началото на кариерата си в интервю за "Harper's Bazaar".

Певицата подкрепи движението "Time's Up" създадено през януари тази година. В интервюто си тя разказва за лично преживяване още в началото на музикалната си и актьорска кариера. Случката е с режисьор на филм.

"Не съм преживяла сексуален тормоз, както са преживели някои жени. Но дали режисьор ми е казал да махна тениската и да си покажа гърдите? Да. Дали съм го направила? Не", разказва 48 годишната певица.

Въпреки че Дженифър Лопес е намерила кураж в началото на кариерата си да каже "не", тя разбира опасенията на определени лица и парализиращите страхове, че ще изложат кариерата си на риск, ако откажат да правят неща, с които не се чувстват добре.

"Бях ужасена докато говорих. Спомням си как сърцето силно ми биеше и си казвах: Какво правя? Този човек ме наема! Това бе един от първите ми филми. Дълбоко в себе си знаех, че не е добре. Нещата с мен можеха да се объркат. Но момичето от Бронкс в мен каза: Не няма да го направя", разказва холивудската звезда.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.