Джиджи Хадид става съдебен заседател на делото срещу Уейнстейн?


Джиджи Хадид става съдебен заседател на делото срещу Уейнстейн?
Снимка: Getty Images/Guliver

Манекенката Джиджи Хадид изненада следящите делото срещу холивудския магнат Харви Уейнстейн, като се появи сред кандидатите за съдебни заседатели, пише сп. "Тайм".

Хадид живее в Манхатън и получила призовка, наред със стотици други жители на тази част на Ню Йорк, да се яви на прослушванията. 24-годишната красавица изпълнила обществения си дълг и дошла в съдебната зала.

Пред съдията, който ръководи процеса по избор на съдебни заседатели, Джиджи Хадид призна, че е срещала Харви Уейнстейн в миналото, както и актрисата Салма Хайек, която вероятно ще е сред свидетелите по делото.

"Способна съм да гледам без предразсъдъци фактите по делото", обяви манекенката в съда.

Влиятелният бивш собственик на голяма продуцентска къща в Холивуд Харви Уейнстейн е обвиняван от над 80 жени в различни сексуални посегателства. Две от по-тежките обвинения в преследване с цел изнасилване и изнасилване, може да му донесат доживотен затвор. Той отрича да ги е извършил.

Селекцията на съдебни заседатели е дълга, като обвинението и защитата се борят да отхвърлят тези, които им се струват неподходящи. Съдията по делото каза, че засега 108 от призованите 360 нюйоркчани са минали първата пресявка. Журито ще бъде от 12 души. Към момента не е ясно дали може Джиджи Хадид да е сред тях.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама