Джоли най-после проговори за развода


Джоли най-после проговори за развода
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли за първи път публично коментира развода си с Брад Пит и ефекта, който има той върху шестте им деца.

Актрисата е в Камбоджа, за да промотира новия си филм.

В интервю за BBC News тя сподели и за раздялата.

"Не искам да казвам много за това, освен, че е много труден период, ние сме семейство и винаги ще бъдем", каза тя развълнувана.

"Беше много трудно. Много хора се намират в същата ситуация. Цялото ми семейство преживява тежки времена", допълни 41-годишната звезда.

Яростна битка се води между нея и Пит, след като тя подаде молба за развод през септември 2016, искайки пълно попечителство над шестте им деца след скандал на частен самолет между актьора и сина им Мадокс.

"Моят фокус са децата ми, нашите деца. Ние сме и винаги ще бъдем семейство. Ето по този начин се справям. Опитвам се да намеря начин как това да ни направи по-силни и близки", каза тя пред медията.

В събота звездата направи първото си официално появяване в Сием Реап, Камбоджа, за премиерата на филма "First They Killed My Father" за живота в страната под управлението на Пол Пот и Червените кхмери през очите на едно дете.

Тя беше придружена от децата си Мадокс, 15, Пакс, 13, Захара, 12, Шайло, 10 и 8-годишните близнаци Кнокс и Вивиан.

Мадокс беше осиновен през 2002 от сиропиталище в Камбоджа, където Джоли снимаше филма "Томб Райдър". След това тя основи Захара от Етипия и Пакс от Виетман. Анджелина има 3 биологични деца с Пит - Шайло, която се роди в Намибия, и Кнокс и Вивиан, които се появиха на бял свят във Франция.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама