Джоли разкри най-голямата причина да се раздели с Пит

  • Джоли разкри най-голямата причина да се раздели с Пит
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 08.03.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за Entertainment Today, в което говори за новия си бизнес, но също и за развода си с Брад Пит.

Звездата пусна продукта Keto Pure, който е хранителна добавка, помагаща за загуба на тегло и даваща енергия.

"През целия си живот бях принудена да поддържам теглото и младостта си под натиска на Холивуд. И накрая успях да стартирам този бизнес с участието само на жени, като създаденият от нас продукт може да бъде закупен на изгодна цена", казва Джоли.

Попитана относно развода с Брад Пати тя сподели, че нещата никога не са черно-бели.

"Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим. Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече", каза Анджелина.

Актрисата добави, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде само неин, но Брад се почувствал отхвърлен.

"Не се чувствах длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт", заключи Джоли.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.