Ема Уотсън: Плаша се да бъда модел за подражание


Ема Уотсън: Плаша се да бъда модел за подражание

Ема Уотсън винаги се е опитвала да пази личния си живот. Актрисата говори открито за себе си в последния брой на сп. Interview, споделяйки пред своята колежка Джесика Частейн как преодолява страха си от завишените очаквания към нея и как обича да си почива.

27-годишната звезда казва, че нейното лично пространство е изключително важно за нея, тъй като често натискът на славата й идва в повече. 

"Знам, че съм под различен микроскоп, определено ниво на контрол, което понякога го намирам за наистина трудно. И понякога страхът да правя неща е непреодолим. Но знам, че ако живея в този страх, тогава животът ми като артист, като човешко същество е наистина свършен. В крайна сметка, ще ме накара да мълча, да не изразявам това, което е вътре в мен, което все още имам да изследвам и разкривам."

Ема също така говори за социалните мрежи и как те променят света.

"Поставих повече граници, отколкото преди, между публичния и личния ми живот. Накара ме да се замисля много за това какво бих правила, ако имам деца. Животът на много деца от това поколение е станал публичен, преди да могат да кажат какво всъщност искат. Мисля, че винаги трябва да е избор. Обичам социалните мрежи, какво може да направиш и как събират хората, но използвани по грешен начин са изключително опасни. И все повече нашето внимание е най-важният ни ресурс. Преди промо тура на "Красавицата и звяра" изтрих мобилното си приложение за поща и наистина се опитах да създам сериозни граници, тъй като е пристрастяващо. Трябва да се уверим, че ние използваме технологиите, а не те нас", смята звездата.

"Интернет е невероятна сила, която се нуждае от управление – не за да ограничава свободата ни, а за да защитава хората", допълва още Ема.

Уотсън споделя как се чувства, когато я възприемат като модел за подражание. "Когато хората ме нарекат модел за подражание, това ме плаши, тъй като чувствам сякаш ми е отредено да се проваля."

Актрисата също така разкрива в интервю за начина, по който обича да разпуска. "Готвя. Смятам, че правя много добър бананово-шоколадов хляб. Ужасно добър е. Отделям време на котката си. Обичам да пътувам. Аз съм момиче, което ще започне да танцува, без да има и капка алкохол в кръвта си. Само ми трябва страхотна песен, като тези на Бионсе и Лейди Гага."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама